24 Eylül 2013 Salı

Çeyiz Alışverişleri - Nevresim + Havlu -



Bu aralar kendimi çeyiz alışverişine verdiğimi söylemiştim. Sürekli bir şey alasım var bu iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi ? :)

Neyse gelelim nevresim tarifimize ;)

En yakın Madame Coco'ya gidilir. İndirimdeki türlü türlü şey incelenir, sonrada çeyize yeni parçalar eklenerek mağazadan çıkılır :)










                                     

Nasıl buldunuz ?


Takipçilerime Teşekkür :) 100 Olduk



Blogumu açıp 100 olan takipçi sayısını görünce çok sevindim ve yazayım dedim :)

Birlikte bir şeyler yapmak, mutlu olmak, üzülmek, gülümsemek her şeyden önemlisi de bunları "paylaşmak" ve bu sayede de "çoğalmak" çok keyifli.

Yanımda olduğunuz için; Takipçim olan herkese, gelecekte takipçim olacaklara, yorumlarıyla yalnız bırakmayanlara, göz ucuyla da olsa bloguma bakanlara ve sayfamı ziyaret eden herkese çok teşekkür ederim.

Kocaman Sevgiler



15 Eylül 2013 Pazar

Çeyiz Alışverişleri - Nevresim 1 -


Bu aralar kendimi çeyiz alışverişine verdim :) Akşamüzeri yolumu English Home'a düşürdüm ve 1 nevresim takımı 2 tane de pike takımı kombini yaptım. Zaten English Home'un güzelliği de burada, her şey ayrı ayrı satıldığı için istediğiniz gibi uydurabiliyorsunuz. Bu arada pike takımı için henüz çarşaf almadım çarşafların indirime girmesini beklemeye karar verdim. Bence çeyiz alışverişinde indirimleri takip etmekte yarar var. Zaten o kadar çok alınacak eşya var ki bazen sadece düşüncesi bile başımı döndürmeye yetiyor :))







Neyse bakalım beğenecek misiniz aldıklarımı ?

Güzel haftasonları diliyorum hepinize, kocaman Sevgiler




9 Eylül 2013 Pazartesi

Tantitoni Alışverişi :))



Geçen Cuma sipariş verdiğim Tantitoni tatlılarım geldi :) Ben mutfağımız ne renk üzerine yoğunlaşsa acaba derken sanırım bizim mutfak aldı başını pembeye doğru gitti :) Olsun fark etmez severim ben pembeyi :)

Bugün iş biraz zor geçti çünkü hastaydım sanırım mevsim geçişi hastalığı benimkisi, aman sizde dikkat edin kendinize, bol bol C vitaminli gıdalar tüketmekte fayda var.

Tantitoni siparişlerimin bugün gelmesi biraz antibiyotik etkisi yarattı bende tabi :)) Özenle paketlenmiş, içleri töpükle dolu kargom için Tantitoniye teşekkürler