19 Ocak 2013 Cumartesi

İşte Bizim Nişan Alışverişinde Aldıklarımız :)

İşte bunlarda benim aldıklarım :) umarım size biraz fikir vermiş olurum...Unutmayın hayatınızın en keyifli anlarından biri "Nişan" ve tabi ki "Nişan Alışverişi", tadını çıkarmaya bakın ve hiçbir şeyin canınızı sıkmasına izin vermeyin, kendinizin bile ;)

Nişan tepsisi - Eminönü

İşte karşınızda minik ve şirin aynı zamanda da klasik nişan tepsimiz... Eeee hani yüzükler diyorsanız onlar başka postta, hemde biraz sürprizli, boşuna demiyorum "Nişan Maceramız" diye yüzüklerin hikayesi uzun :)


 Kahve Tepsim - Beyazıt
Annemin hediyesi Kahve Tepsim :) Nişan gününde hediyeler almak güzel oluyor. Ellerimin zangır zangır titrediği, bol köpüklü kahvelerin dökülme tehlikesi yaşadığı anlara tanıklık etti Sevgili altın yaldızlı tepsim...
 ama neyse ki bir kaza olmadı :))


Kurabiyelik (yada nişan çikolatalık :) - Eminönü

Nişan alışverişinde düşüncem daha sonra da kullanabileceğim şeyler almaktı, bu yüzden Erkek tarafının getireceği Nişan Çikolatası için bu iki katlı gümüş kaplama kurabiyeliği tercih ettik...Tabi gördüğünüz gibi içindeki çikolatalardan eser yok :) Hangimiz çikolataya karşı koyabilir ki ?
Bu arada Çikolatalarımız yine Eminönü'nden, Mabel Çikolata'dan, çikolatasız yapamayan biri olarak tavsiye ederim. Galiba Çikolata alışverişini de ayrıca anlatmam gerek size yoksa bu yazıyı bitiremeyeceğim :)

Tatlı mı Tatlı Nişan Çiçeğim
Nişanda bazen gelenekselci oldum, bazen de kendi başına buyruk :) O gün sizin gününüz içinizden geldiği gibi olun derim ben :) 
Nişan çiçeğinde de kurutup saklayacağım güller yerine, her gün karşısına geçip, bugün nasılsın "Tatlı Orkidem" diyebileceğim canlı çiçek tercih ettim. 



Nişan Sandığı - Eminönü

Kendisiyle kısa süreli bir aşk yaşadık...Acaba alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım, etrafta sürekli "ne yapsam alsam mı acaba" diye söylenerek dolaşmam yüzünden arkadaşlarımın bir süre benden kaçmalarına sebep oldum :) Ardından, işten firar etmek suretiyle, yolumu da zorla Eminönü'ne düşürerek sandığıma kavuştum :)

Veeee Son Olarak Nişan Elbisem - Bakırköy

Biraz stresli olmuştu Elbisemle buluşmamız, bir çoğunuzun başına gelmiştir bazı işlerin son dakikaya kalması. Bizde benzer şeyler yaşadık... Ama sonunda bulduk ve sevdik birbirimizi :)

Nişanda aldıklarımızın bir kısmı bunlar yazacak, paylaşacak çok şey var yeni postlar bizi bekler çalışmaya okumaya devam :)

















14 yorum:

  1. hepsi çok güzeller çok beğendim biz de iki gün önce İzmirden İstanbula gitti kına alışverişi için :) Eminönünde gerçekten çok güzel şeyler var ben de alışverişimi ordan yaptım :) şimdiden kolay gelsin canım hayırlısı olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Beğendiğine sevindim :)) Kına alışverişi için de pek çok güzel seçenek var, bende öyle yapmayı düşünüyorum :)bu arada senin aldıklarında çok güzel güle güle kullan :) mutluluklar diliyorum

    YanıtlaSil
  3. Nişan elbisenin rengi çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  4. Canım çok teşekkür ederim, seninde nişanın hayırlı olsun buarada :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi de çok güzeller :)
    Güle güle kullan canım.
    Allah tamamına erdirsin inşAllah.
    Muhabbetle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Amin inşallah
      blogunu severek takip ettiğim birini görmek beni sevindirdi :)
      sevgiler...

      Sil
  6. hayırlı ugurlu olsunn:) bnmkine de az kaldııı çok heyecalıyım:)

    YanıtlaSil
  7. :) cok tesekkurler... senın nısanına mı az kaldı yoksa dugune mı :)

    YanıtlaSil
  8. hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin, çok güzel hazırlıklar hatta en güzel süreçlerden biri..

    YanıtlaSil
  9. :)) Amin, Çok teşekkür ederim, Kesinlikle çok güzel ve heyecanlı anlar...

    YanıtlaSil
  10. allah tamamimi erdirsin canim cok güzel görünüyor hersey :) bende cok cokkk ugrasmisdim hem söz tepsisi hemde yastigini yapmisdimm kendi ellerimle :) neeeee ugrasmistim :DD takipbe aliyorum canim artik seni bende dügün hazirliklarindayim

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretin,takibin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim canım Amin, gerçekten çok koşturmacalı bir o kadar da heyecanlı ve güzel süreçler :)
      Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kolaylıklar diliyorum hazırlıklarda :))

      Sil
  11. Tebrikler.Mutluluğunuz daim olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnceliğiniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil

Hoşgeldin :) Yorumun için teşekkürler